Sunday, April 24, 2011

ANNUSYRAH

Assalamualaikumm.. 
kepada semua sahabat/teman..terima kasih kerana membaca ruangan ini.. saya hanya ingin membantu anda untuk hidup sihat dengan menggunakan produk dari ayat2 Al-Quran.. Produk ini dikeluarkan oleh

ANNUSYRAH (MALAYSIA) SDN BHD (dahulu di kenali sebagai MUSOFFA (MALAYSIA) SDN BHD) adalah sebuah perniagaan Sendirian Berhad yang menjalankan perniagaan menghasilkan air annusyrah dan menghasilkan air minuman botani kuma bagi membantu masyarakat yang menghadapi masalah kesihatan dari segi jasmani dan rohani. ANNUSYRAH bermaksud menulis kalimah-kalimah Al-Quran di atas pinggan putih kemudian dicairkan kalimah tersebut di dalam Air Zam Zam lalu dijadikan ubat. Penanya dibuat daripada ranting kayu pokok paku pakis diraut rapi, manakala dakwatnya diperbuat daripada filamen Saffron / Za’faran (Kuma Kuma ).
ramai yang telah menggunakn produk ini dengan seribu hajat dan harapan untuk sembuh, sihat serta memohon segala hajat.. tidak salah jika kita ikhtiar untuk sihat. daripada kita berhabis2an jumpa dengan bomoh, dukun yang belum tentu menggunakan cara berlandaskan islam, PRODUK ANNUSYRAH saya rekemenkan kepada anda.. kerana saya juga telah menggunakan nya dan alhamdulillah... migrain saya kini telah sembuh..alhamdulillah.. inbox saya jika anda ingin mengetahui cara pembelian dan penggunaan serta keberkesanaan nya. produk annusyrah ini juga dikenali sebagai produk AJAIB kerana ramai pengguna yang menggunakannya telah merasai perubahan kurang dari 3 hari penggunaan..ada yang merasai perubahan kurang dari 1 jam..ada juga yang mengambil masa yang sedikit lama..ini semua KUASA dari Allah untuk menyembuhkan segala penyakit. kita hanya IKHTIAR dan saya hanya membantu anda mencari jalannya..satu lagi testimoni: seorang ibu kepada sahabat sy (NORIZAN DAUD) yang tinggal di kuala lumpur mengalami strok dan sudah lama tidak dapat bergerak seperti orang lain yang sihat.. alhamdulillah, setelah mengamalkan 30JQ, dlm beberapa hari sahaja..beliau boleh bergerak dan melakukan kerja seperti orang lain yang sihat tanpa sebarang penyakit..alhamdulillah...beliau sndri mengalami kesakitan di dalam perut seolah2 mahu melahirkan anak, sedangkan beliau tidak hamil. beliau hanya minum segelas air annusyrah (30JQ), belum sempat meletakkan cawan di atas meja, sakit dalam perutnya hilang. hingga hari ini, beliau terus mengamalkan produk2 Annusyrah..Produk ini boleh digunakan dari peringkat janin hingga akhir umur..malah boleh digunakan untuk tumbuh2an, binatang yang sakit serta perniagaan yang kurang menguntungkan serta gangguan makhluk halus... sekali lagi saya ingatkan:  Segala Penyembuhan datangnya dengan izin Dari Allah. saya hanya membantu anda memperkenalkan dengan produk untuk sama2 membantu anda ikhtiar untuk hidup sihat dan sama2 mengatasi masalah anda...RUGI jika anda tidak mencuba.. kerana masih belum ada pengguna yang kecewa. malah tempahan produk makin meningkat dari sehari ke sehari...sayangi diri kita..inbox saya jika berminat..terima kasihhh..

Berikut merupakan produk2 yang dikeluarkan oleh Annusyrah..

30JQ (30 Juzuk Al-Quran) -Harga: RM75
(50 ml)
(Diperkuat dengan MAEDAH, ZABA serta ARBEE)
Sebagai ikhtiar untuk:
-      Semua jenis penyakit   
-      Saka, penyakit barah, bisul, masalah jerawat, kulit dll.
-      Memagar rumah dari kegiatan pecah rumah, samun, pukau dan lain2
-      Semua jenis penyakit berkaitan organ dalaman, gangguan makhluk halus, sihir, santau,
       NOTA : Ikhtiar untuk pagar rumah - masukkan 21 titis atau lebih 30JQ ke dalam 4 botol kecil        (ataupun boleh dicampurkanbersama sedikit air) dan tanam pada 4 penjuru kawasan rumah


 
KELEBIHAN:RM 2.50
  1. Ditilawahkan dengan 30 juzuk Al-Quran dan ditambah dengan doa khatam Al-Quran,
  2. doa-doa mustajab, tahlil dan Selawat-selawat Nabi S.A.W.
  3. Ditilawah secara berjemaah diketuai oleh Al-Fadhil Ustaz Haji Radzi Kamarul Hailan
  4. Dikenali dengan 100% Air Tilawah
  5. Ditambah dengan sedikit produk Bistari & Zaba
500ml - RM13.00

                                            50ml - RM21.00
ZABA (Zahir Batin)
(500 ml & 50 ml)
-
Sebagai ikhtiar untuk: 
-      Mengelakkan daripada gangguan makhluk halus
-      Sihir, santau, saka, hasad dengki dan irihati Sakit kepala @ migrain, sakit gigi, bengkak gusi
-      Demam dan demam dengi (berdarah) , luka, jangkitan kuman

500ml- RM13.00
                                            50ml- RM21.00

BISTARI (Penerang Hati)
(500 ml & 50 ml)

Sebagai ikhtiar untuk:
-       Kecerdasan   minda anak anak, membantu peningkatan daya ingatan, hafalan,
-       Anak-anak malas ke sekolah, malas bangun pagi, malas solat, malas siapkan kerja rumah,
-       Degil, nakal yang keterlaluan (gunakan bersama Zaba)
-      Lari dari rumah, suka melepak, merempit, bohsia, bohjan (guna bersama Zaba)

500ml- RM13.00
 
                                            50ml- RM21.00
ARBEE (Rawatan Barah)
(500 ml & 50 ml)

Sebagai ikhtiar untuk:
-      Penyakit berkaitan barah, bengkak-bengkak,bisul,jerawat, penyakit kulit, gatal-gatal,fibroid 

                                          50ml- RM21.00

 MAEDAH (Ikhtiar Organ Dalaman)
(50 ml sahaja)

Sebagai ikhtiar untuk:
-      Semua penyakit berkaitan organ dalaman seperti bengkak hati, injap tersumbat, asma, lelah,         semput, gastrik, sembelit, buasir serta ulser perut
-      Cepat penat, dada berdebar-debar, fibroid, sakit jantung, lemah jantung, jantung berlubang, paru-      paru berair, sakit buah pinggang, batu karang, penyakit usus 

                                           10ml- RM13.00

I-DROP (Ikhtiar untuk mata dll. – Dulu dikenali Sebagai Lil-Uyun)
(10 ml)

Sebagai ikhtiar untuk:
-      Semua masalah berkaitan mata, hidung, telinga, tekak, sakit perut, demam & demam        denggi            (berdarah)
-      Kanak-kanak menangis malam, sukar tidur malam, mengantuk dalam kelas

                                            50ml-RM21.00
HAWA (Untuk Muslimat)  (50 ml)
Sebagai ikhtiar untuk:
-      Semua masalah wanita, Masalah hormon tidak seimbang (guna bersama Zaba)
-      Mengandung, bersalin, dalam pantang, gila meroyan, keguguran, ikhtiar mendapatkan zuriat,        kandungan songsang, sebagai selusoh, rahim jatuh, menopous


500ml- RM13.00


                                            50ml- RM21.00

A-MAR (Angin Ahmar)
(500 ml & 50 ml)

Sebagai ikhtiar untuk:
-      Semua penyakit yang berkaitan darah, kulit, tulang dan otot @  sendi seperti darah tinggi,
       kencing manis, lumpuh (guna bersama Zaba – jika perlu guna bersama Arbee)
-      Lengoh-lengoh sendi, sakit kulit @ gatal2 kulit/panau @ kurap
-    Melancarkan perjalanan darah haid, haid datang tidak menentu, angin medu

KENAPA BERUBAT DENGAN AL-QURAN?

-Berubat dengan Al-Quran merupakan sunah Rasul. Ianya membolehkan kita mendapat pahala secara percuma.
-Sebelum berdoa kita dianjurkan membaca surah Al-Fatihah & Selawat. Di situ juga kita telahpun memperolehi pahala.
-Berdoa / berhajat menunjukkan pergantungan kita hanya kepada Allah semata-mata dan bukannya kepada makhluk yang lain @ (bomoh, dukun dll)
-Sekiranya semboh segera daripada penyakit yang dihidapi ianya merupakan pemberian bonus kepada kita oleh Allah SWT.
-Sekiranya dilambatkan semboh, itu juga merupakan hikmah kepada kita kerana Allah hendak meninggikan darjat / martabat kita dengan munsucikan dosa-dosa kecil kita terlebih dahulu – mungkin ibadat-ibadat yang kita kerjakan masih belum cukup untuk mengangkat martabat kita maka diangkat martabat / darjat kita dengan mensucikan dosa-dosa kecil kita terlebih dahulu. Oleh yang demikian permintaan kita untuk sesuatu hajat dilewatkan sementara ataupun ditunaikan di akhirat kelak dalam bentuk yang hanya Dia sahaja yang tahu..

Pengalaman / testimoni:

Sekadar berkongsi pengalaman:
Saya diperkenalkan air Annusyrah oleh seorang sahabat saya dari Kuantan Pahang. Sebelum ini, saya selalu mengalami migrain dan sakit kepala yang terlalu kerap. Hampir setiap malam. Selepas mengamalkan air 30JQ ini, sakit kepala serta migrain hilang..pada awal penggunaan air 30JQ ini, selama 2 hari berturut peluh keluar mengalir dari kepala hingga ke kaki, sedangkan saya tidak melalukan kerja yang berat dan memenatkan.  Hingga 5-6 kali sehari saya mandi kerana tidak selesa. . hari berikutnya, keadaan saya seperti hari2 sebelumnya dan badan terasa segar. Sakit di belakang kepala langsung tidak terasa lagi..
dan pada 19 April 2011, selepas subuh, saya mengalami sakit dada yang teramat sangat. Hingga nak mengiring pun terasa sakit yang teramat. Nak menunduk mengambil barang yang jatuh pun terasa sakit. Saya bangun dan ambil sedikit air dari produk Annusyurah dan sapu di bahagian dada yang sakit menggunakan air (30 JQ), masih belum terasa perubahan. Saya baring semula.. Suami saya menyuruh saya minum sedikit air 30JQ tersebut. Saya minum hanya seteguk kerana terasa sakit waktu menelan air. Alhamdulillah..lepas 30minit, sakit dada hilang begitu sahaja.. Alhamdulillah..

testimony ke-2:
seorang sahabat kepada suami saya (Norizan bt Daud)  mengalami sakit di dalam perut. Keadaan seperti mahu melahirkan bayi, sedangkan beliau tidak hamil. Beliau hanya minum segelas air 30JQ. Belum sempat meletakkan gelas ke atas meja. Kesakitan hilang serta merta..

testimony ke-3:
Seorang Staf kepada sahabat saya yang bekerja Kuantan mengalami keretakan tulang kaki dan suppose doktor mencadangkan untuk kakinya disimen..dengan keyakinan dia meminum dan menyapu 30JQ dengan niat agar tulang kakinya bercantum semula..keesokan harinya..doktor membuat 2,3 kali imbasan..dan hairan erana tulang yang retak tidak perlu di simen lagi.....Alhamdulillah..


Hubungi saya untuk pertanyaan kegunaan dan cara pembelian:
AIN  HAMZAH (012-9945629) @ inbox saya di FB saya... ainialladiey_3108@yahoo.com

3 comments:

 1. 1. sahabat suami saya dari taiping perak ( hasnan) telah menggunakan 30 JQ ini. beliau berpuas hati kerana telah mengamalkan untuk kegunaan seharian. diberi minum untuk cucunya yang demam, alhamdulillah..demamnya sembuh dengan segera. alhamdulillah.
  2. ibu kepada sahabat saya (khuzaimah Noh) tidak dapat berjalan kerana sakit kaki akibat jatuh dari tangga. alhamdulillah juga telah sembuh..

  ReplyDelete
 2. Alhamdulillah... Saya adalah pengedar aktif Annusyrah sejak dari 2006 lagi. Disamping menjual , saya juga ada membuat rawatan mengesan penyakit dan juga urutan " VACUUM " iaitu membuang angin "jahat " penyebab penyakit. Berikhtiarlah dengan Annusyrah. Annusyrah Penawar 1001 Penyakit.

  ReplyDelete
 3. Untuk melihat produk terkini dari Annusyrah, sila ke halaman web kami di Annusyrah Dot Com

  ReplyDelete