Wednesday, April 18, 2012

merapu aje

holla holla... nape tetiba tayang gambar bunga n pasu ni ha... ni saya amek dr rumah kg.Barang2 Arwah mak yang dijaga rapi ni buat saya sayang nk tinggalkan kat kg. nipis sesangat dan mudah pecah. xpi, alhamdulillah, Takar ni dah berpuluh2 tahun hayatnya. ahhhh... tak de stori pun sebenarnya..justtt boringg..boring la terperap kat rumah..Nak keluar pun xdok mood, x dok tujuan. maklum la sy ni bukan yang suka shopping. nak window shooping pun x brape nk happening. sebab mungkin dari kecil sy tak diajar dengan duit..kottt :) tapi, yang tak dinafikan sy memang la Mata Dollar.. Ringgit2 ni x main ler..hahha.. ye la... kena la cakap dengan "meninggikan"diri.. makin banyak cakap, banyak dapat..kannnn (konon la). alhamdulillah kalau dapat dollar banyak2..wink wink~~ 


No comments:

Post a Comment