Thursday, June 16, 2011

Kadang-Kadang, Jarang-jarang..

Biasa tak dengan words ni?? Kadang2..Jarang2..hehhe..bukan words yang P.Romle guna dlm Nujum Pak Belalang tu ek..  Kadang2, word kadang2 ni wat kita hepi... tapi, kadang2 wat kita moody jek.. contoh nye la yek.. 
Kadang2 saya hepi, kadang2 saya sedih..( ayat ni ada sikit hepi dan ada sikit sedih)
Jarang-jarang jek saya balik kg, jauh laaaa.. (ada sikit sedih)
Kadang2 mcm x percaya saya blh kawin dengan dia..( sure hepi ayat ni)
Jarang2 sangat kami makan di luar, sbb dia suka makan saya masak kat umah ( ooooo..saya sangat hepi)

saya akan menggunakan words kadang2 dan jarang2 ni untuk menghepikan sume perkara aje lepas ni.. so, statement yang sedih2 tu saya akan delete aje dr kepala hotak saya ni. sebab makin saya pikir yang buruk, buruk aje yang akan jadi. kalau saya fikir, nyah aje yang buruk2 dr hidup saya ni... maka nyahlah sume tu dari realiti hidup ni... :) 

flying kick je sume tu..klu nk flying kick org pun boleh.. :)
watchaaaaaaaaaaaaa!!!!1

pas flying kick kasi penampar sekali...muahahaha

alamakkk..boleh buat satu ayat lagi.. 
Kadang2 saya rasa macam nak kasi 1 penampar je kat orang tu. ( ayat ni hepi n puas hati..sure x sedih) ..muahahhahaha... )


No comments:

Post a Comment